top of page

Handelsbetingelser

Kontaktoplysninger:

Kila Jewels Copenhagen
Kompagnistræde 21, kælderen
1208 København K
Telefon +45 3315 3003
info@kilajewelscph.dk

CVR.NR: 33214375
Konto:  Reg: 7436 Konto: 1106771

Bestilling:
Alle priser på websitet er angivet med moms og alle danske afgifter, told m.m. Vi tager forbehold for pris- og taste fejl.
Hvis varerne skal sendes til et andet EU-land, skal du stadig betale dansk moms, men ikke told på grund af reglerne om varernes fri bevægelighed.

Aftale om køb:

For at du kan handle hos Kila Jewels cph, skal du i forbindelse med købet give følgende oplysninger, så vi kan gennemføre handlen og sende varerne til dig:

Navn
Adresse
Tlf.nr.
Mail adresse

Når du har sendt din bestilling og Kila Jewels cph har modtaget og godkendt den, er der indgået aftale om køb. Kila Jewels cph sender en faktura til dig pr. email, så snart vi har modtaget din bestilling og varerne er afsendt. Vi opbevarer ikke oplysningerne om din ordre på print, husk derfor at gemme den ordrebekræftelse, du modtager pr. mail.

Betaling:

Vi hæver først pengene, når varen er sendt eller stillet klar til afhentning.
Du kan betale med følgende betalingsmidler:

  • VISA Dankort

  • Danske Euro/MasterCard 

  • Udenlandske EURO/MasterCard 

  • VISA

  • Mobile Pay

Sikkerhed:

Hvis du handler med betalingskort anvender du dit kortnummer og kortets udløbsdato. Du vil aldrig bedt om at oplyse din personlige PIN-kode.
Anvender du dit kort på nettet, og bruger du således ikke din PIN-kode, er du sikret mod misbrug. Der kan ikke hæves mere end det beløb, som du har accepteret ved køb.  Der er ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Hvis du handler i en fysisk butik har du en selvrisiko på 1200kr, når dit Dankort er misbrugt ved brug af PIN-koden.
Hos Kila Jewels cph overfører vi dine betalingsdata via en sikker SSL-forbindelse. Det betyder, at oplysningerne bliver sendt i krypteret form. Hverken vi eller andre har mulighed for at læse dine betalingsdata.
Når du anvender betalingskort hos Kila Jewels cph, registrerer og gemmer vi således heller ikke hverken kort- eller konto oplysninger.

Levering:

Vi gør vores bedste for at få pakket og sendt varen indenfor 1-3 hverdage, vi prioritere dette meget højt. vi bruger, som udgangspunkt GLS og kan ikke stilles til ansvar, for leveringstiden, hos det enkelt fragtfirma, der benyttes.

Levering til Danmark koster 49 dkk. inkl. Grønland og Færøerne.

Fortrydelsesret:

Skulle du fortryde dit køb inden for 14 dage fra den dag du modtager varen, Tager vi den selvfølgelig retur. Returretten kan kun udnyttes, såfremt varen er i samme stand og mængde. Hvis varen er taget i brug, kan fortrydelse ikke ske. Du må godt prøve smykket på, men det må ikke bæres. Alle smykker bliver nøje undersøgt ved modtagelse såvel som afsendelse. Hvis smykket har været brugt, sendes det retur til dig, og du skal betale omkostninger hermed.

Du skal desuden være opmærksom på, at den originale emballage typisk repræsenterer en værdi, og den originale emballage skal også returneres. Forsendelsesomkostningerne forbundet hermed returneres ikke.

​Som kunde har du flere måder, hvorpå fortrydelsesretten kan udnyttes. Hvis du fortryder dit køb, inden vi har sendt varen, annulleres ordren nemmest ved, at du sender en email med ordrenummer samt personoplysninger, så vil vi hurtigst muligt slette ordren.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse ordrenummer samt kontonummer, hvortil pengene skal overføres - for hurtig ekspedition.
Hvis du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank, når varen er returneret og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, overføres beløbet til det medsendte kontonummer.
Sendt venligst ikke varer pr. efterkrav da disse afvises ved modtagelse.

For varer købt i vores fysiske butik gælder almindelige bytteregler - dvs. varen kan byttes til en anden vare ellers udstedes et tilgodebevis.

 

 

 

bottom of page