top of page
Hos os får du det bedste fra øst og vest

Vores Historie

​​Vores Passion

Vores mission

 

Med mere end 20 års erfaring i branchen og oplært af de bedste.

Eventyret startede I 1986 hvor Lars åbnede Creol på det berømte smykkehjørne i Larsbjørnsstræde tæt på strøget i Indre København. Creol overtog efter Vewo, der i 10 år var de første der introducerede danskerne til slangesølv og statuer fra Indien og Nepal. Min stedfar Thomas blev en del af Creol  sammen med makkerparret Per og Lars, der dengang drev Creol butikker i Hillerød, Helsingør og Malmö.

Jeg startede i Creol  i 1994, hvor jeg var ansvarlig for vores store engros afdeling, senere kom jeg ned i forretningen og stå sammen et fantastisk team.

I 2011 overtog min mand og jeg det gamle smykkehjørne i Sankt Peders Stræde som vi drev til vi i 2019 fik chancen for endnu engang at overtage Creols lejemål, denne gang i Kompagnistræde 21, hvor vi så bor i dag.

 

 

​​Er at komme rundt i verden og opkøbe de fantastiske smykker og samtidig støtte mange af de fattige guldsmede. f.eks familien Charvez fra Kewa stamme i New Mexico, USA der lever i New Mexico's ørken i en trailer. Der bor far og mor Ronald og Petra med deres 3 voksne sønner. pladsen er træng, men deres livsglæde og gæstfrihed er enorm.

 

 

 

 

 

 

Er at sælge ægte smykker alle har råd til og med den fantastiske historie der følger med.

 

bottom of page